prva hnl

Jadranski derbi: Rijeka pod pritiskom protiv Hajduka

Sport / Nogomet | 13. 05. 2017. u 12:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rijeke dočekuju Hajduk u 131. Jadranskom derbiju od 17 sati.

Nakon kiksa kod Lokomotive, riječki nogometaši moraju upisati pobjedu i nova tri boda ako žele mirne glave dočekati zadnje kolo u Zagrebu protiv Dinama.

Rijeka uoči posljednja četiri kola ima dva boda više od Dinama te utakmicu manje. 

'Derbi! Velika utakmica i izazov. Rasprodana Rujevica, kvalitetan protivnik i naša želja, cilj, motiv i inat da napravimo ono što se očekuje od nas i što mi očekujemo. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali nakon zadnje utakmice. Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu', rekao je trener Rijeke Matjaž Kek, prenosi HRT. 

S druge strane Hajdukovci su najbolja momčad Prve lige u posljednjih pet kola s osvojenim maksimalnim brojem bodova (15 od 15), a puni samopouzdanja i u dobroj atmosferi Carrillovi igrači vjeruju u pozitivan ishod u današnjem Jadranskom derbiju.

'Jedino ću se zadovoljiti pobjedom protiv Rijeke, osim toga me ništa ne zanima. Potpisao bih da slavimo golom u 90. minuti i naravno da odigramo vrlo dobru utakmicu. Momčad koja pobijedi je dobra, a ona koja konstantno dolazi do pobjeda je jako dobra. Tražimo svoj put, a to su samo pobjede', rekao je Hajdukov strateg, Carrillo.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close