Posjet

Izaslanstvo federalne Vlade u FK Velež: Donacija od 30 tisuća KM

Sport / Flash | 25. 08. 2016. u 15:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Velež u četvrtak je imao zadovoljstvo da na svom stadionu ugosti izaslanstvo Federalne Vlade, koju je predvodio premijer Fadil Novalić, Edin Ramić, ministar u Vladi, zatim Edin Mušić, Predsjedavajući predstavničkog doma Parlamenta FBiH, ministrica Elvira Dilberović, te ministri Aljoša Čampara, Šemsudin Dedić, i Salko Bukvarević.

Članovi Upravnog odbora FK Velež, Selim Isić, Mirsad Rahimić, te direktor Himzo Đonko, prezentirali su dosadašnji rad Upravnog odbora, za koji su dobili punu podršku od Vlade Federacije.

Posjeta je iskorištena i da se pogledaju radovi na pomoćnom terenu, na kojem se svakodnevno radi, iako jak vjetar stvara male probleme. FK Velež se od srca zahvaljuje na podršci, i izdvojenom vremenu izaslanstva Federalne Vlade, navodi se na Facebook stranici Veleža.

Ovom prilikom članovi izaslanstva su uručili donaciju u vrijednosti od 30 tisuća KM. "Ne treba trošiti riječi na to šta znači Velež i zato ćemo pomoći, u okviru svojih mogućnosti, da se nogometni div vrati tamo gdje mu je i mjesto. Velež je simbol ne samo Mostara već i BiH i svi moramo priskočiti u pomoć", kazao je premijer Novalić.

Kopirati
Drag cursor here to close