Zrinjski na Pecari

Ivanković: S pristupom iz Doboj Kaknja možemo se nadati polufinalu Kupa

Sport / Nogomet | 14. 03. 2017. u 10:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usprkos dva gola zaostatka (0:2) iz prve četvrtfinalne Kup utakmice sa Širokim, u Zrinjskom vjeruju da u srijedu na Pecari mogu do polufinala Kupa.

Pomoćni trener Mario Ivanković  između ostalog inspiraciju crpi iz velikog preokreta Barcelone protiv PSG-a...

“Očekuje nas teška utakmica. Prvu smo odigrali ispod nivoa, a Široki je tada iskoristio sve naše mane i slavio 2:0. Ali vidjeli ste što se događa u svjetskom nogometu, sve je moguće, tako da i mi idemo u Široki s vjerom da možemo do rezultata s kojim možemo u polufinale”, rekao je.

Ohrabrila ga je i prvenstvena pobjeda u Doboj Kaknju.

“Raduje prikazano zalaganje, to nam se vratilo u vidu pobjede s kojom smo se napunili samopouzdanjem. Ako u Širokom budemo imali takav pristup, vjerujem da će nam se to vratiti.”

Taktika je jasna.

“Probat ćemo ne primiti gol, a što prije ga zabiti. Trebamo biti svjesni činjenice da možemo proći. Idemo odigrati hrabro i jako pa gdje nas to odvede.”

Ivanković je svjestan i činjenice da je Širokom Kup jedini put do Europe.

“Da, Široki je ispao iz Lige šest definitivno, tako da im je ostao samo Kup. Oni će ući maksimalno, ali mi znamo naš cilj”, rekao je pa se osvrnuo na stanje kadra.

“Osim Tonćija Kukoča svi su zdravi, možda imaju dva tri igrača koji su malo umorni, a na nama je da odlučimo što ćemo za sutra”, zaključio je pomoćnik u stručnom stožeru Plemića. 

Uzvrat četvrtfinala Kupa na Pecari igra se u srijedu od 17 sati.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close