Zrinjski

Ivanković o novom šefu struke Plemića: Slišković zna što želi

Sport / Nogomet | 27. 03. 2017. u 14:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski ovog tjedna počinje svoju kampanju u Ligi za prvaka u koju ulazi s bodom prednosti u odnosu na Željezničar i novim trenerom - Blažom Bakom Sliškovićem. 

Mostarski stručnjak se od prošlotjednog imenovanja nije previše oglašavao, no pomoćnik mu Mario Ivanković ističe da je to zato što je u međuvremenu dosta radio s momčadi. 

“U vrlo kratkom vremenu izdešavalo se dosta toga”, izjavio je Ivanković za Dnevni list pa pojasnio: “Ostali smo bez trenera zbog čega je za vrijeme mini-priprema u Međugorju vladala određena neizvjesnost. Baka je nedugo nakon što je imenovan prihvatio mogućnost odigravanja utakmice s Olimpicom koju smo dobili 4:1, što će igračima sigurno pomoći da podignu samopouzdanje.”

Generalno je Slišković, smatra Ivanković, pozitivno utjecao na atmosferu u klubu. 

“Kao i svaki novi trener, donio je neke svoje ideje i pokušao isprobati pojedine igrače na nekim drugim pozicijama. Općenito traži da više igramo na posjed, da obrana stvara višak. Puno smo sastančili, razgovarali o ponašanju na terenu i izvan njega, a nadamo se da će to sve dati efekta i rezultata…, da ćemo svi u klubu odgovoriti kako treba.”

Slijedi početak je Lige za prvaka, a u prva dva kola Zrinjski je domaćin, Zrinjskom pa zahuktalom Željezničaru.

“Raspored k'o raspored, ali svjesni što nas čeka. Želimo najprije pobijediti Krupu, a onda odigrati utakmicu koja bi u dobra doba mogla odrediti daljnji tijek sezone za nas i za Željezničar.”

“Nadamo se da lošim igrama nismo otjerali publiku, da će nas podržati u važnim utakmicama koje dolaze. Najvažnije da se mi dignemo, a bude li to slučaj, doći će i ono najvažnije, rezultat”, zaključio je Ivanković. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close