Preokret

Ivan Sesar odbio ponudu Željezničara

Sport / Nogomet | 09. 06. 2017. u 12:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao jedno od pojačanja FK Željezničar za sljedeću sezonu spominjao se i Ivan Sesar.

Nakon raskida suradnje sa Širokim Brijegom ovaj veznjak je bio u kontaktu s čelnicima momčadi s Grbavice i očekivalo se da će svoju karijeru nastaviti u Željezničaru, međutim najavljivani transfer se neće dogoditi.

Sesar nije zaboravio kakav je status uživao u prošlosti kao igrač Sarajeva i iz poštovanja prema navijačima i ljudima koji vole klub odlučio se Željezničaru zahvaliti na ponudi, što je i sam potvrdio.

"Željezničar je bio korektan. Ponudili su mi uvjete koji su više nego dobri, ali sam odlučio da ne idem na Grbavicu. Ima nekoliko razloga, a jedan je najbitniji za mene. Možda će nekad biti vrijeme da kažem nešto više na tu temu", rekao je 27-godišnji Sesar za SS.

Na pitanje da li se plašio eventualnih neugodnosti koje bi doživio potpisom za Željezničar, Sesar je odgovorio: "Ne, nije u pitanju uopće to. Više sam ponudu odbio zbog poštovanja. I prije su igrači pravili takve transfere, pa su prolazili živi i zdravi. Ni u jednom trenutku se nisam bojao nečega, već isključivo imam prijatelje koji puno vole Sarajevo i iz poštovanja prema njima nisam želio napraviti takav potez. Sebi sam obećao da ih neću razočarati", dodao je Sesar.

Svojevremeno Sesar je bio ljubimac koševske publike, a za vrijeme ere u Sarajevu je odigrao 40 utakmica i pritom upisao osam asistencija. Dobrim igrama je, uz inozemni transfer, sebi bio osigurao i mjesto u reprezentaciji BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close