Tražena roba

Isca 'išće' Barcelona, Real mu ponudio unosniji ugovor

Sport / Nogomet | 25. 03. 2017. u 17:59 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trenutku kada je španjolski reprezentativac Iscu u centru pažnje zbog navodnih pregovora oko prelaska u Barcelonu, njegov sadašnji klub Real Madrid napravio je pravi potez i ponudio sjajnom ofanzivnom veznjaku novi šestogodišnji ugovor, javlja Anadolu Agency (AA).

Španjolski mediji navode da bi Isco, ukoliko prihvati novi ugovor, zarađivao oko šest milijuna eura godišnje, što je tri puta više nego sada. Njegov aktualni ugovor sa Realom ističe u lipnju 2018. godine pa je logično što mnogi ne samo španjolski, nego i europski klubovi pokazuju interes za njega.

Istina, Isco trenutno nije prvi izbor u timu trenera Zinedinea Zidane, ali s obzirom da su mu tek 24 godine, jasno je da Real na njega ozbiljno računa u budućnosti, jer Cristiano Ronaldo, Karim Benzmema i Luka Modrić neće vječno igrati.

Isco je u Kraljevski klub došao 2013. godine iz Malage za 30 milijuna eura. O tada je za Real odigrao 179 utakmica i postigao 28 golova. U dresu reprezentacije Španjolske nastupio je 18 puta i dao tri gola.

Kopirati
Drag cursor here to close