odlazi i kapetan

I Maletić napušta Velež: "Bila mi je čast igrati za Rođene"

Sport / Nogomet | 07. 12. 2015. u 12:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Subotnja utakmica protiv Radnika bila je posljednja za mnoge prvotimce mostarskog Veleža, među ostalima i za kapetana Darka Maletića. No za razliku od nekih svojih kolega iskusni Maletić odigrao je svih 90 minuta, a onda se nakon utakmice oprostio od svojih suigrača i raskinuo ugovor s klubom, nakon čega se oprostio i od navijača izjavom na službenoj stranici Veleža.

'Žao mi je što napuštam Velež u ovoj situaciji, ali to je, nažalost, u ovom trenutku jedino rješenje. Bila mi je čast dvije i pol godine nositi dres takvog kluba kao što je Velež. Posebna čast mi je bila što sam zadnjih pola godine nosio kapetansku traku', napisao je Maletić, koji je u Velež došao u ljeto 2013. godine.

'Želim se zahvaliti svim zaposlenim u klubu, mojim bivšim suigračima, trenerima, a posebno vjernim navijačima. Navijači su uvijek bili uz nas, i bili naš dvanaesti igrač. Velež i Mostar zauvijek će mi ostati u srcu. Nadam se da će klub smoći snage da se vrati na mjesto koje mu pripada. Ja to od srca želim. Forza Velež!', dodao je 35-godišnji Banjalučanin.

Kopirati
Drag cursor here to close