Streetball Challenge

Humanitarni Streetball Challenge za pomoć u liječenju Petra Knezovića

Sport / Flash | 05. 06. 2013. u 14:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji sa Hrvatskom Katoličkom Mladeži - Katedrale (HKM) organiziramo humanitarni Streetball Challenge, natjecanje u uličnoj košarci koji će se održati u subotu 08. lipnja s početkom u 11:00 sati na platou centra.

Subota 08.06.2013 od 11:00 sati plato Mepas mall-a

Pravo nastupa na turniru imaju igrači stariji od 17 godina. Broj ekipa i raspored igranja je od prije poznat. Više detalja o pravilima i formatu natjecanja kao i bogatom nagradnom fondu provjerite na Facebook stranici (http://bit.ly/StreetballPrijave).

Turnir je humanitarnog karaktera, sva prikupljena sredstva od kotizacija namijenjena su Petru Knezoviću, osmomjesečnoj bebi kojoj je dijagonosticiran zloćudni tumor očiju. Petru su potrebna ogromna sredstva kako bi mu pokušali spasiti vid barem na jednom oku u klinici u Essenu.

Svatko od nas u prigodi je pomoći malenom borcu sačuvati neprocjenjivi vid. Dođite i podržite mlade našeg grada, koji žele kroz sport, druženje i zajedništvo pomoći malom Petru kojem je naša pomoć najpotrebnija.

Zahvaljujemo se svim sponzorima koju su podržali ovaj turnir, a svi vi koji želite podržati ovu akciju dobrodošli ste. Posjetite nas na humanitarnom Streetball Challengeu na platou Mepas mall-a, u subotu 08. lipnja u 11:00 sati. Budite i vi dio streetball spektakla, očekujemo vas u što većem broju.

Vaš Mepas mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close