Široki u Škotskoj

Hrgović: Pokušat ćemo nametnuti našu igru i oduprijeti se Aberdeenu

Sport / Nogomet | 13. 07. 2017. u 07:23 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Put je bio naporan, ali ne tražimo nikakav alibi. Proučili smo dobro igru Aberdeena, pripremili se dobro i vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. U dvobojima s Ordabasyjem potvrdili smo našu kvalitetu i dvije utakmice s Kazahstancima daju nam nadu za dobru igru i sa Škotima'', izjavio je pomoći trener Nogometnog kluba Široki Brijeg Mirko Hrgović.

Aberdeen i Široki Brijeg u četvrtak od 20.45 sati (po našem vremenu) na stadionu Pittodrie u Aberdeenu igraju prvi susret drugog pretkola Europske lige.

''Aberdeen igra u kvalitetnijoj ligi od naše, ima veliko europsko iskustvo i sigurno ima ulogu favorita. No, mi se nećemo predati, pokušat ćemo nametnuti našu igru i oduprijeti se Škotima. Najvažnije je da su svi igrači zdravi i raspoloženi za igru'', zaključio je Sablićev pomoćnik u izjavi za Sportske novosti.

Prijenos utakmice možete pratiti jedino putem klupske televizije škotskog kluba, a za prijenos ćete morati platiti 8 funti. Niti jedna TV kuća iz Velike Britanije nije bila zainteresirana raditi prijenos utakmice.

Uzvratni susret igra se 20. srpnja (20.45 sati) na Pecari s koje bi prijenos trebala raditi ArenaSport.

Kopirati
Drag cursor here to close