ljubav ili offside?

Howard Webb ostavio ženu i djecu zbog njemačke sutkinje Steinhaus!

Sport / Flash | 23. 10. 2016. u 10:56 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bibiana Steinhaus jedna je od rijetkih žena koje s uspjehom sude u njemačkom vrhunskom nogometu, a Howard Webb definitivno je jedan od najpoznatijih sudaca proteklog desetljeća.

Njemu je 45 godina, njoj 37 i prema pisanju tabloida 'Sun", Webb je napustio suprugu i troje djece te se preselio kod Bibiane u Njemačku.

Na pitanje njemačkog Bilda je li istina što o njima piše britanski list, Steinhaus je odgovorila potvrdno.

"Da, mi smo u sretnoj vezi. Više od toga ne želim kazati", izjavila je nogometna sutkinja o svojoj vezi s kolegom Webbom.

Veza je u svakom slučaju 'prirodom predodređena': oboje su nogometni suci, Bibiane Steinhaus je policijska službenica, a Webb je također ranije radio kao policajac za South Yorkshire Police u Sheffieldu.

Webb u finalu Svjetskog prvenstva 2010. Nema labavo...

Webb sa zavidnom sudačkom karijerom od 25 godina

Howard Webb je svoju karijeru profesionalnog suca okončao 2014. godine, nakon 25 godina bavljenja ovim poslom.

Nakon toga imenovan je za tehničkog direktora udruge engleskih sudaca.

Njegova najvažnija utakmica u karijeri zasigurno je suđenje u finalu Svjetskog prvenstva u Johannesburgu, 11. srpnja 2010. godine (Španjolska - Nizozemska 1:0).

Sudio je na prvenstvima Europe 2008. i 2012., te na svjetskom prvenstvu 2014.

Bio je i sudac finala Lige prvaka 2010. na stadionu Santiago Bernabeu, u kojoj je Inter svladao Bayerna s 2:0.

Dva puta bio je izabran za najboljeg suca na svijetu (2010. i 2013. godine). I to od strane ugledne International Federation of Football History & Statistics (IFFHS).

Bibiana Steinhaus - žena čeličnog pogleda

Njemačka djeliteljica pravde Steinhaus također je proglašavana najboljim sucem u ženskoj kategoriji, i to 2013. i 2014. godine.

Sudila je 74 utakmice njemačke 'Zweite" (Druga Bundesliga), a bila je i sutkinja na svjetskom prvenstvo za žene 2011. u svojoj zemlji, te na Olimpijadi u Londonu (2012.).

Iako sudi nogometne utakmice od 1999. godine, nije rijedak slučaj da se nogometaši požale u stilu 'odakle žene na muškoj utakmici', ali ova čvrsta žena se na to ne obazire.

Steinhaus 1. listopada na utakmici Fortuna Düsseldorf - Karlsruhe (1:1). Madlung (Fortuna) prosvjeduje zbog jedne odluke

Kopirati
Drag cursor here to close