Transfermarkt

Hoće li Zrinjski dominirati u BiH kao Dinamo u Hrvatskoj?

Sport / Nogomet | 26. 09. 2017. u 15:42 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugledni njemački nogometni portal Transfermarkt predstavio je svojim čitateljima Hrvatski športski klub Zrinjski u tekstu u kojem se pita može li mostarski klub ove sezone postati prvi klub kojem je uspjelo osvojiti tri naslova prvaka Bosne i Hercegovine u nizu.

Autor teksta podsjeća da su iza ''Plemića'' tri titule u četiri sezone te da su, unatoč odlascima važnih igrača iz protekle sezone, opet vodeći klub prvenstva.

''Hoće li Zrinjski osvojiti treći naslov prvaka u nizu? Hoće li godinama dominirati kao Dinamo u susjednoj Hrvatskoj? Na ova pitanja danas ne znamo odgovore, ali klub je na dobrom putu - odlasci igrača se ne osjete, ugovori s ključnim igračima kao što su Slobodan Jakovljević i Nemanja Bilbija su produljeni pa je s Blažom Sliškovićem na klupi novi naslov prvaka vrlo realan. A s ovakvom klupskom politikom možda se napokon može dočekati i europski uspjeh, jer BiH sa čežnjom čeka svog predstavnika u Ligi prvaka ili Europskoj ligi'', zaključuje se u tekstu Transfermarkta kojeg je prenio HŠK Zrinjski na svojoj službenoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close