Premijerligaši

Herceg uputio čestitke za sportski uspjeh Zrinjskom i GOŠK-u

Sport / Flash | 29. 05. 2017. u 11:07 Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg uputio je u svoje i u ime Vlade HNŽ-a čestitku Hrvatskom športskom klubu Zrinjski na osvajanju titule nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine.

"Jučerašnjom pobjedom ste nizu velikih uspjeha, koje je kroz svoju časnu povijest ostvario HŠK Zrinjski, pridodali i drugu uzastopnu, a ukupno petu, titulu prvaka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i iznova potvrdili kako se samo vrhunskim organiziranjem, predanim radom i požrtvovnošću mogu postići iznimni rezultati. Zbog svega toga i jeste najbolja momčad u državi", navodi se, uz ostalo, u Hercegovoj čestitki.

Herceg je uputio i čestitku Nogometnom klubu GOŠK Gabela na osvajanju naslova prvaka Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine i plasmanu u Premijer nogometnu ligu BiH.

"Osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije čestitam Vama, igračima, članovima Uprave, te navijačima i simpatizerima NK GOŠK Gabela na ostvarenju vrijednoga uspjeha - osvajanju titule prvaka Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine i plasmanu u Premijer nogometnu ligu BIH.

Taj veliki rezultat Vašega kluba pokazuje da, uz iskrene napore i entuzijazam, nema neostvarivih ciljeva i stoga duboko vjerujem, na radost svih zaljubljenika u nogomet, u nastavak Vaših uspjeha", navodi se u čestitki.

Kopirati
Drag cursor here to close