Rukomet

Harmandić: Izviđač je favorit, ali u Ljubuški ne idemo na izlet

Sport / Ostali sportovi | 22. 09. 2017. u 13:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona u muškoj rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, nakon prolongiranja od sedam dana, počinje ovog vikenda.

Povratnici u elitno društvo, rukometaši visočke Bosne gostovat će momčadi Izviđača u jednom od derbija 1. kola.

Visočani u novu sezonu ulaze ojačani u igračkom, trenerskom i organizacijskom planu, a svakako najzvučnije ime koje je ove godine stiglo u Visoko je Adnan Harmandić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je došao iz njemačke Bundeslige gdje je branio boje Wetzlara i Coburga, priopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću RK Bosna Centrotrans.

''Prije svega privuklo me što je visočka Bosna na novom početku, s obzirom na sve ono što se ranije događalo. Klub je dobio novu upravu i novog trenera, te mi se svidio ovaj projekt i pravi se prava priča'', kazao je Harmandić.

Naglasio je da su iza momčadi naporne pripreme na kojima su svi igrači "dobro radili".

''Za mene je malo i iznenađujuće, jer sam radio više nego što sam navikao u Njemačkoj, ali svi smo izdržali i spremni dočekujemo početak nove sezone'', riječi su iskusnog srednjeg vanjskog, za kojeg će susret u Ljubuškom biti posebno emotivan, jer je povratnički u bh. rukometu, ali postoji još jedan razlog.

''Bit će jako emotivno zbog povratka, ali posebno jer je to u Ljubuškom, gdje sam proveo četiri odlične godine. Za taj grad me vežu prelijepe uspomene i bit će mi zadovoljstvo zaigrati u toj dvorani'', dodao je Harmandić.

Ističe da igrači Bosne "trenutačno nisu svjesni svoje snage", a s druge strane Izviđač je momčad koja je godinama u vrhu bh. rukometa i vrijedi za jednu od najjačih momčadi u BiH.

''Oni su favoriti, ali naravno da ne idemo na izlet u Ljubuški'', naglasio je.

Susret HRK Izviđač - RK Bosna igra se u subotu od 20.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom.

Kopirati
Drag cursor here to close