Stadion Perice Pavlovića

GOŠK: Postavljen semafor, uskoro natkrivanje tribina, a onda i reflektori

Sport / Flash | 09. 07. 2017. u 07:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu ''Perica Pero Pavlović'', nekadašnjoj Podavali u Gabeli, u tijeku su završni radovi za novu nogometnu sezonu i start u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Iz kluba ističu kako se paralelno radi dosta toga, te kako je cilj stoti rođendan dočekati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

''Postavili smo novi semafor, po prvi put na stadionu u Gabeli, a radi se o zadnjoj riječi tehnike, tako da će ovo biti sigurno nešto novo i zanimljivo'', ističe predsjednik Uprave NK ''GOŠK'' Gabela Nikica Pehar.

Doznajemo kako su u tijeku i radovi na završavanju svlačionica.

''Voda, tuševi, klupe, sve je spremno, a radimo trenutno na sitnim popravkama i detaljima tako da sve 'štima' bez problema, a sve će biti urađeno u bojama GOŠK-a'', poručuje Pehar.

Trava je, kaže, kao tepih, a ovih dana očekuju dolazak konstrukcije kojom bi se natkrile tribine.

Nogometni zanesenjaci iz Gabele ulažu maksimalne napore i rade danonoćno kako bi stadion spremno dočekao prvu utakmicu u novoj sezoni (protiv Borca, 30. srpnja, op.a.).

Želja je da se prva utakmica odigra na domaćem stadionu, ali i da se stoti rođendan proslavi u najvišem rangu bh. nogometnot natjecanja.

''Sad je cilj 'ušminkati' stadion i učiniti ga spremnim za sezonu, a onda ostati u Premijer ligi i dogodine za stoti rođendan GOŠK-a postaviti reflektore'', zaključuje Pehar.

Kopirati
Drag cursor here to close