Zrinjski - Sarajevo 3:2

Golijada Pod Bijelim brijegom: Plemići ostali u utrci za naslov

Sport / Nogomet | 13. 05. 2017. u 18:22 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je večeras Pod Bijelim brijegom u sklopu 8. kola Lige za prvaka savladao Sarajevo 3:2 i tako zadržao šanse u borbi za naslov.

Dva kola prije kraja sezone Plemići su vodećem Željezničaru prišli na bod, no Plavi s Grbavice imaju utakmicu manje koju će sutra odigrati u Krupi na Vrbasu.

U prvih pola sata igre Pod Bijelim brijegom nije zabilježena niti jedna prilika vrijedna spomena, a onda je 'odčepilo'.


U 33. minuti za Zrinjski je zabio Jasmin Mešanović, no domaće slavlje kratko je trajalo, budući da je već u 41. Nermin Crnkić vratio stvari na početak.

Drugi dio nastavljen je u istom ritmu – najprije je Pero Stojkić u 47. pobjegao obrani gostiju i doveo Plemiće u novo vodstvo, da bi u 50. Siniša Sarić zabio za 2:2.

Na novi pogodak čekalo se do 67. minute kada je nakon lijepe akcije, iz drugog pokušaja zabio Tomislav Tomić i tako Mostarcima podario vrlo važna tri boda.

Na kraju treba dodati da je sredinom prvog dijela glavni sudac susreta sa klupe odstranio šefa stručnog stožera gostujuće ekipe Mehmeda Janjoša.

Derbi 8. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva na stadionu Pod Bijelim brijegom počeo je minutom šutnje u čast preminulim žrtvama nakon pada aviona u Mostaru.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close