tako blizu, a tako daleko

Gareth Bale se nada nastupu protiv Juventusa u svome Cardiffu

Sport / Flash | 25. 05. 2017. u 20:59 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od samoga trenutka kad je prije godinu dana Real Madrid osvojio 11. naslov najbolje europske nogometne momčadi, osvojivši u Milanu još jednu Ligu prvaka, Gareth Bale je počeo sanjati o Duodecimi u svome rodnom gradu Cardiffu.

Međutim, kako su ga tijekom čitave sezone pratile ozljede, do sada nije puno pomogao kraljevskome klubu, kako u prvenstvu koje su osvojili, tako ni u Ligi prvaka.

Zadnja ozljeda koju je zadobio u el Clasicu 23. travnja, izbacila ga je iz stroja, pri čemu je prijetila i opasnost da ne nastupi u finalu Lige prvaka u Cardiffu ukoliko Real tamo dospije.

Sad kad je izvjesno da će Real 3. lipnja istrčati na tamošnji travnjak u finalu protiv Juventusa, Bale nije posve siguran hoće li ga zapasti barem nekoliko minuta pred domaćom publikom.

U potpunosti oporavljen, Bale zadnjih dana trenira po osam sati dnevno na Valdebebasu, radi čak i dvostruke treninge, te dodatno još i kod kuće, kako bi povratio potreban fitnes. Kod kuće mu dodatno pomaže poznati fizioterapeut Jaime Benito, piše Marca, kako bi se Bale vratio u svoju ratničku moć na terenu.

U srijedu je po prvi put trenirao i sa svojim suigračima iz prvog tima Reala.

Nije mu preostalo puno dana kako bi uvjerio trenera Zinedinea Zidanea da je spreman za dvoboj protiv Stare dame, ali s obzirom na formu Isca u ovome trenutku, teško je vjerovati da će se Velšanin naći u početnih 11.

No, bude li doista spreman, Zidane bi mu mogao osigurati 15-20 minuta pred publikom u rodnom gradu.

Osvoje li 12. titulu prvaka Europe, njegov će san biti u potpunosti dosanjan...

Kopirati
Drag cursor here to close