Nakon šest godina

FIBA ukinula sankcije KK Bosna

Sport / Košarka | 18. 01. 2017. u 20:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krovna košarkaška organizacija FIBA danas je nakon šest godina ukinula sankcije KK Bosna.

Iz KK Bosna u priopćenju za javnost podsjećaju da je u svibnju 2011. godine FIBA izrekla sankcije KK Bosna, a zbog slučaja Vučurović.

''Nakon gotovo šest godina danas je na adresu Kluba stigla i službena potvrda. Sankcije su ukinute, slučaj Vučurović riješen, a KK Bosna na radost mnogih može nastaviti dalje. Veliki trud svih nas u Klubu se napokon isplatio.

Uspjeli smo riješiti jedan od mnogih problema vezanih za KK Bosna i sada trebamo nastaviti dalje. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših navijača koji su nam pokazali da se vrijedi boriti i koliko nam svima Bosna znači'', navode iz tog kluba.

Posebnu zahvalnost izrazili su premijeru KS Elmedinu Konakoviću i ministru kulture i sporta Mirvadu Kuriću, te partnerima koji su im ukazali povjerenje i podržali ih kada je bilo najpotrebnije.

''Nadam se da će i drugi prepoznati naš rad i priključiti se ovom projektu kako bi svi zajedno vratili Bosnu u vrh bh. i regionalne košarke'', rekao je direktor Kluba Damir Krupalija.

Predsjednik UO Almir Bradić je kazao da je Klub bio u drugoj ligi i pred gašenjem, a već ove sezone su napravili velike pomake.

''Prvi smo na tabeli i radimo na ispunjavanju naših ciljeva. Publika se vraća u Skenderiju, a to je za nas najveća nagrada. Nadamo se da će Skenderija uvijek biti puna'', kazao je Bradić.

KK Bosna Royal Jelly sljedeću utakmicu igra u utorak, 24. siječnja, kada gostuje Sparsima u Skenderiji u finalu Kupa Kantona Sarajevo, a 13. Kolo Lige 10 je na rasporedu u subotu, 28. siječnja, kada im u goste dolazi ekipa Leotara iz Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close