Gospodin u kopačkama

Evo što je Wagner poručio navijačima Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 13. 03. 2017. u 09:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg se porazom u pretposljednjem kolu Premijer lige BiH od Sarajeva (2:0) pomirio s time da će igrati Ligu za ostanak. Veliki je to udarac za klub ovakvog renomea, a jednu od najgorih sezona Širokobriježani će pokušati donekle uljepšati kroz Kup natjecanje preko kojega se jedino mogu plasirati u kvalifikacije za Europsku ligu.

Razočarani su i tužni brojni navijači, a upravo se njima putem svoje službene Facebook stranice obratio legendarni kapetan Wagner Santos Lago koji ističe da je tužan te da kao kapetan osjeća odgovornost kao i ostali igrači za neuspjeh.

''Imamo još priliku kroz Kup i moramo biti jedinstveni i zajedno dok god imamo nade. Sada kada nam je svima teško, moramo pokazati ljubav prema klubu'', zaključio je Wagner u kratkoj poruci navijačima koji su mu uzvratili komentarima podrške.

Široki Brijeg u srijedu od 17.00 sati na Pecari igra uzvratni susret četvrtzavršnice Kupa BiH protiv Zrinjskog te će ''Plavo-bijeli'' pokušati sačuvati prednost od 2:0 iz prvog susreta.

Kopirati
Drag cursor here to close