Džeko: Žao mi je što su moje riječi shvaćene kao kritika
Pojasnio na Facebooku
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 22:43
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Džeko: Žao mi je što su moje riječi shvaćene kao kritika
0

"Htio sam dati veći doprinos, ali to nije uvijek lako u takvim utakmicama i zato nisam bio sretan na kraju", napisao je Džeko

Edin Džeko je nakon remija Rome i Atletica 0:0 poručio da njegova momčad ove sezone dobro igra samo 70 minuta, a i istaknuo je da se osjećao izolirano u napadu.

No, dan kasnije napadač vučice javio se putem društvenih mreža te poručio da žali što su njegove riječe shvaćene kao kritika, prenosi Goal.com.

"Bila je to teška utakmica, borba za svaku loptu. Htio sam dati veći doprinos, ali to nije uvijek lako u takvim utakmicama i zato nisam bio sretan na kraju", napisao je Džeko pa nastavio:

"Žao mi je što su moje riječi protumačene kao kritika, mislim da nas trener uči dobrim stvarima i ako ih ćemo ih slijediti imat ćemo željele rezultate."

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.