Džanan Musa slomio nos na tri mjesta
Prijateljska utakmica
OBJAVA: Petak, 14. srpnja 2017. 9:48
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Džanan Musa 2017
0

Musa je odmah prevezen u Klinički centar Sarajevo, gdje mu je rendgenskim pregledom ustanovljen prelom nosa na tri mjesta.

Džanan Musa, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine slomio je nos u sinoćnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bjelorusije.

”Musa je odmah prevezen u Klinički centar Sarajevo, gdje mu je rendgenskim pregledom ustanovljen prelom nosa na tri mjesta. Liječničkim tim je Musi naložio strogo mirovanje sedam dana i zakazao kontrolni pregled sljedećeg tjedna. Nakon obavljenog kontrolnog pregleda, liječnici će donijeti odluku kada će Džanan Musa ponovo početi sa treninzima”, priopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH (KS BiH).

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine i u drugom test susretu u Sarajevu sinoć je pobijedila Bjelorusiju, ovaj put, rezultatom 88:67. U prvom odmjeravanju snaga u pripremama za pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. godine BiH je u srijedu bila bolja sa 81:62.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.