Večeras na Španjolce

Duvnjak: Izdržat ću, nisam zadovoljan svojim partijama

Sport / Rukomet | 24. 01. 2017. u 09:01 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras protiv Španjolske traži polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj, a kapetan Domagoj Duvnjak najavljuje najbolju partiju do sada.

“Ja mogu izdržati naravno. Prije svega, još nisam zadovoljan kako igram svjetsko prvenstvo. Moram bolje. Ali mislim da je to isto rezultat toga koljena”, rekao je ozlijeđeni Domagoj. 

“Čak se ne bih složio da igra padne kad ja izađem. Luka (Cindrić) stvarno igra fenomenalno ovo prvenstvo, drži konce u napadu i ja se nadam da će tako ostati”, dodao je u razgovoru za HRT.

Španjolci su opasni, to svi znaju...

“I u napadu igraju puno na pivota što ćemo morati zaustaviti. Trče brzo svih 60 minuta. Bit će teška utakmica u svakom slučaju, ali se nećemo predavati. Mi ih respektiramo, ali ih se ne bojimo”, poručio je pa dao recept za zaustavljanje ponajboljeg španjolskog igrača, pivota Julena Aguinagaldea.

“Morat ćemo biti jako pokretljivi u obrani, gusti i pomagati jedan drugome. Jedino ga se tako može zaustaviti. Još nismo odigrali našu najbolju utakmicu i nadam se da će to biti protiv Španjolske”, zaključio je kapetan Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close