Finale Kupa BiH

Duljević: Nadam se pobjedi protiv Širokog bez primljenog pogotka

Sport / Nogomet | 07. 05. 2017. u 13:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva se spremaju za prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega, koja će biti odigrana u srijedu, s početkom u 18.00 sati na Olimpijskom stadionu ''Asim Ferahtović-Hase'' u Sarajevu.

Svi igrači su zdravi i konkuriraju za sastav, a kapetan ''Bordo'' momčadi Haris Duljević se nada da će Sarajevo u prvom susretu pobijediti bez primljenog pogotka, priopćeno je iz FK Sarajevo.

''Sigurno je da su velika očekivanja. Na nama je da damo maksimum. Igramo veliku utakmicu, finale Kupa i nadam se ćemo doći do pozitivnog rezultata bez primljenog pogotka na Koševu, kako bi u uzvratnoj utakmici imali dobru situaciju i osvojili Kup'', rekao je Duljević.

Naglasio je da je atmosfera u svlačionici Sarajeva odlična nakon dvije vezane pobjede, te da svi igrači žele nastaviti taj ritam, a pozvao je navijače Sarajeva da u srijedu dođu podržati svoju momčad.

Prvotimac Sarajeva Adnan Kovačević, koji je u dresu ''Bordo'' kluba uspio osvojiti trofej osvajača Kupa BiH, očekuje teške utakmice protiv Širokog, ali i konačnu pobjedu svoje momčadi.

''Igrao sam posljednje finale Kupa u dresu Sarajeva i uspio sam osvojiti trofej. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Imamo dvije teške utakmice ispred nas. Na Koševu očekujem pobjedu bez primljenog pogotka, a taj rezultat bi nam pomogao u uzvratu'', izjavio je Kovačević.

Sarajevo je u regularnom dijelu ove sezone Premijer lige BiH protiv Širokog slavilo na domaćem terenu s 2:0, dok je u gostima remiziralo rezultatom 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close