Dugoročno rješenje: Jagodić na Tušnju do 2019.
Put stabilizacije
OBJAVA: Četvrtak, 29. prosinca 2016. 19:44
IZVOR: Fena
AUTOR: S.K.
Dugoročno rješenje: Jagodić na Tušnju do 2019.
0

“Stvaramo tim za budućnost, a Vlado Jagodić je trener koji se potpuno uklapa u ambicije Slobode”

Vlado Jagodić ostat će na dužnosti šefa struke Fudbalskog kluba Sloboda do kraja 2019. godine, saopćila je danas uprava tuzlanskog kluba.

Jagodić je na toj dužnosti naslijedio Husrefa Musemića, nakon niza ostavki u Slobodi koje su prijetile potpunoj destabilizaciji kluba.

Dok je Odbor za hitnost u kratkom periodu uspio stabilizirati funkcioniranje kluba, Jagodić je sa suradnicima Nedimom Omerovićem, Amirom Spahićem i Mirsadom Dedićem uspio sačuvati ekipu. Od trenutka preuzimanja kluba, doživio je samo jedan poraz u desetak mečeva i to u Kupu BiH protiv Širokog Brijega.

“Stvaramo tim za budućnost, a Vlado Jagodić je trener koji se potpuno uklapa u ambicije Slobode. Za kratko vrijeme je pokazao da se radi o pravom profesionalcu koji je u svakom trenutku predan klubu i obavezama. Drago nam je što smo uspjeli dogovoriti dugoročniju saradnju”, izjavio je predsjednik UO Slobode Senad Mujkanović.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.