Bolji od Šuškova naselja

Dračevo osvojilo MNL MZ općine Čapljina

Sport / Flash | 12. 08. 2017. u 09:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesna zajednica Dračevo osvojila je prvo mjesto na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica općine Čapljina i tako se plasirala u završnicu Lige Hercegovine.

Dračevo je u finalu svladalo ekipu Šuškovog naselja rezultatom 3:1.

Finalni susret do samog kraja bio je neizvjestan jer je ekipa Šuškovog naselja povela u prvom poluvremenu preko Leona Kozarića. Momci iz Dračeva nisu posustali, izjednačenje je donio Ante Pažin, nakon čega se otišlo na odmor.

U nastavku utakmice Šuškovo naselje imalo je dosta dobrih šansi, no vratar Dračeva Danijel Jurica obranio je sve udarce protivničke ekipe te je svoju ekipu odličnom igrom povukao do pobjede. Kaznu zbog neiskorištenih šansi iskoristio je Ante Pažin koji je s dva pogotka ekipu Dračeva doveo do pobjede.

I utakmica za treće mjesto donijela je odličan i zanimljiv mali nogomet. Prošlogodišnji pobjednik lige MZ ekipa Čeljeva deklasirala je ekipu Višića pobjedivši rezultatom 6:1. Strijelci za Čeljevo bili su Petar Raguž (2), Eduard Raguž (2), Dario Mustapić i Kristijan Raguž, dok je za Višiće uspješan bio Luka Burić.

U finalnoj utakmici za juniore ekipa Gabela Polja osvojila je ovogodišnji turnir pobjedivši ekipu Grabovina rezultatom 2:1. Gabela Polje do pobjede je odveo Toni Arar, dok je Leonardo Brajković postigao jedini pogodak za Grabovine.

Najboljim igračem i najboljim strijelcem turnira proglašen je Ante Pažin (MZ Dračevo) koji je postigao 13 pogodaka, dok je najbolji vratar Draženko Jurković (MZ Čeljevo).

U juniorskoj konkurenciji najboljim igračem proglašen je Toni Arar (MZ Gabela Polje), najbolji strijelac Adriano Jelčić (MZ Grabovine), dok je najboljim vratarom proglašen Vide Krešić (MZ Svitava).

Pehar osvajačima lige uručio je načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić, drugoplasiranoj ekipi nagrade je dodijelio dopredsjedavajući Općinskog vijeća Čapljina Pero Knežević, dok je trećeplasiranoj ekipi nagrade dodijelio Dalibor Ilić, tajnik Sportskog saveza općine Čapljina.

Ekipa MZ Dračevo predstavljat će općinu Čapljina na završnici Lige Hercegovine koja se ove godine igra u Širokom Brijegu od 21. do 25. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close