Šok terapija

Đoković raspustio cijeli stručni stožer

Sport / Flash | 05. 05. 2017. u 11:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković raspustio je cijeli stručni stožer koji su činili trener Marjan Vajda, kondicijski trener Gebhard Phil Gritsch i fizioterapeut Miljan Amanović.

Do dogovora je došlo nakon detaljne analize igre, postignutih rezultata, ali i zbog privatnih planova svakog člana tima. Zaključeno je da su, unatoč izvrsnoj suradnji u proteklom periodu, trenutačno neophodne promijene, nov pristup i nova energija da bi Đoković podigao nivo igre i ostvarivao bolje rezultate na ATP touru, objavljeno je u priopćenju na Đokovićevoj službenoj stranici.

Beskrajno hvala Marjanu, GG-u i Miljanu, na desetljeću prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri. Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svjestan sam da su živjeli za mene i da su sve podređivali mojim uspjesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvijek vjetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osjetili kako nam je potrebna promjena. Oni su moja obitelj i to se nikad neće promijeniti, izjavio je Đoković.

Novak je dodao kako vjeruje da će ova "šok terapija" doprinijeti njegovim boljim rezultatima.

Želim nastaviti podizati nivo svoje igre i snage i to je proces koji traje. Stvarno uživam u tenisu. Imam osjećaj kao da počinjem sve iz početka i sviđa mi se ovaj izazov. Lovac sam i jedan od mojih najvećih ciljeva je da se ponovno vratim u pobjedničku formu, objasnio je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close