Dan škole

Djeca mostarskih osnovnih škola se natjecala u biciklizmu i krosu

Sport / Flash | 22. 03. 2017. u 20:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Donjoj mahali u Mostaru tijekom srijede održane su kros i biciklističke utrke učenika i učenica, te nastavnog osoblja i roditelja osnovnih škola s područja Mostara.

Više stotina djece je sudjelovalo u ovim aktivnostima koje su upriličene povodom obilježavanja dana osnovne škole 'Mujaga Komadina'.

Do sada je održano nekoliko aktivnosti među kojima su natjecanja u streljaštvu, stolnom tenisu i futsalu, tribina, te posjeta domu za stare i iznemogle osobe.

"U nizu aktivnosti koje je organizirala naša škola, ovo je samo nastavak toga kao obilježavanje 57 godina postojanja ove ustanove. Cilj aktivnosti je prije svega druženje učenika osnovnih škola. U današnjem natjecanju sudjelovala su djeca iz VI osnovne škole, O.Š. 'Mustafa Ejubović - šejh Jujo', O.Š. 'Mujaga Komadina', O.Š. Blagaj, O.Š. Gnojnica i O.Š. Drežnica", rekao je direktor škole 'Mujaga Komadina' Semir Šejtanić.

Za vrijeme natjecanja promet u Donjoj mahali je bio zatvoren, a regulirali su ga službenici PU Mostar.

Nakon završenog natjecanja u biciklizmu i krosu, priznanja i medalje uručili su boksač Damir Beljo i ministrica obrazovanja i znanosti FBiH Elvira Dilberović. Preostao je još glavni događaj, priredba povodom dana škole koja će biti održana 23.3. od 18:30 sati u dvorištu škole.

Kopirati
Drag cursor here to close