Novi Zmaj

Dinamovac Gojak: Osjećam se kao da sam deset godina u reprezentaciji

Sport / Nogomet | 23. 03. 2017. u 13:59 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna repreztentacija Bosne i Hercegovine u Zenici nastavlja s pripremama za kvalifikacijskih susret sa Gibraltarom.

Po riječima trenera Igora Jankovića, igrači profesionalno izvršavaju svoje obveze na terenu.

“Mi ih kroz ovih nekoliko dana pokušavamo dovesti u optimalnu formu i da spremni dočekamo utakmicu. Od prve minute želimo na terenu pokazati tko je bolja ekipa, naravno to smo mi, želimo ubilježiti pobjedu i tako dočekati nastavak kvalifikacija”, kazao je Janković.

Mladi nogometaš zagrebačkog Dinama Amer Gojak imat će priliku debitirati u dresu s državnim grbom. Zahvalio je izborniku Mehmedu Baždareviću na pozivu u reprezentaciju, istaknuvši da mu je čast i zadovoljstvo biti u ekipi te da mu se "ostvario dječački san".

“Momci su me odlično prihvatili i osjećam se kao da sam deset godina u reprezentaciji. Ja ću svojim trudom i zalaganjem pokušati opravdati taj poziv i povjerenje”, izjavio je Gojak.

Rade Krunić se nakon ozljede osjeća dobro i spreman je.

“Svi znamo da je Gibraltar lakši protivnik i da moramo ući sto posto u utakmicu kao i u svaku drugu. Malo smo oslabljeni, ali mislim da imamo igrače koji mogu nadoknaditi ove koji nedostaju. Nadam se da ćemo pobijediti bez nekih većih problema”,kazao je igrač Empolija.

Zmajevi će večeras na Bilinom polju obaviti trening, kako bi mlađi igrači "osjetili" teren prije utakmice koja se igra u subotu u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close