Dinamo otkazao dolazak u Hercegovinu
OBJAVA: Ponedjeljak, 9. siječnja 2017. 14:30
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Dinamo otkazao dolazak u Hercegovinu
1

Dinamo je prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim trebao odigrati 18. siječnja u Mostaru.

Zbog loših vremenskih prilika koje vladaju u Hercegovini, zagrebački Dinamo odlučio je prvi dio priprema za nastavak sezone odraditi u Rovinju, a ne u Međugorju kako je bilo planirano.

"U Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili 'Plavoj noći' u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge 'Dinamo u srcu – Brotnjo' te prijateljskoj utakmici s HŠK Zrinjski iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati", objavljeno je na Dinamovim internetskim stranicama.

Dinamo se u Međugorju trebao pripremati od 11. do 19. siječnja, a prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim trebao je odigrati 18. siječnja u Mostaru.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
andrija suton
1. andrija suton
prije 220 dan.
šteta za hrvatski superkup, ali bit će prilike
+50
-6
5
BA
Chrome