treba stati na loptu

David Trezeguet savjetuje Mbappeu da ne ide u Real

Sport / Flash | 19. 05. 2017. u 12:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najtalentiranijih i najboljih bivših napadača Francuske, David Trezeguet, snimljen je u razgovoru s velikim talentom Monaca, Kylianom Mbappeom, mladićem koji je ove sezone podigao veliku prašinu na nogometnoj sceni.

Bivši igrač Juventusa i Monaca savjetuje Mbappeu da ne ide ovoga ljeta u Real.

Proslavljajući naslov prvaka svoga Monaca u Ligue 1, Trezeguet se osvrnuo na 18-godišnjeg talenta koji je umnogome pridonio da titula prvaka Francuske dođe u Kneževinu nakon 17 godina.

"Mislim da on posjeduje sve kako bi postao jednim od najboljih svjetskih napadača. Ispred njega je izuzetna budućnost, ali moramo mu dati vremena i učiniti sve da bude sretan. Za svoju životnu dob je uistinu jedinstven, a svi već pričaju o njegovoj budućnosti. On se prvo mora sebi samome dokazati, a ne smijemo zaboraviti da mu je tek 18. Ima sasvim dovoljno vremena da upozna nogomet na najvišoj razini. Tako će vremenom sam najbolje znati je li za njega najbolja opcija Real, Barça, Juve...", kazao je David Trezeguet.

Mbappé je inače u ovoj sezoni odigrao 28 ligaških utakmica za Monaco, postigavši 15 golova, uz 11 asistencija. Tome je pridodao i šest golova iz Lige prvaka. Brojke kakvih se svojedobno ne bi posramio ni 18-godišnji Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close