Mostarski borci

Cro Star sezonu zatvorio nastupima u Vukovaru i Zagrebu

Sport / Ostali sportovi | 28. 11. 2016. u 12:12 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, imao je vrlo uspješan vikend. Mostarci su nastupili na dva turnira i osvojili 18 medalja (šest zlata, sedam srebrnih odličjaa, pet bronci) i tri ekipna pehara.

U subotu se održao Vukovar Open, na kojem je sudjelovalo oko 500 natjecatelja. Mostarski Cro Star nastupio je sa sedam natjecatelja, koji su se izborili za sedam medalja: tri zlata i četiri srebra, a osvojen je i pehar za ekipno 2. mjesto u kadetima.

Zlato su osvojili: Hrvoje Marijanović, Tomislav Tošić i Jana Zubonja. Srebrni su bili David Marijanović, David Marušić, Dora Marušić i Una Damjanović. 

U nedjelju je Cro Star u Zagrebu nastupio na vrlo jakom međunarodnom taekwondo turniru Jastreb Open, na kojem je sudjelovalo oko 1.000 natjecatelja, a mostarski Cro Star  izborio se za 11 medalja (po tri zlata i srebra, pet bronci) i dva ekipna pehara. 

Zlato su osvojili Teo Planinić, Luka Penavić i Viktoria Penavić. Za srebro su se izborili Luka Bevanda, Ivo Planinić, Matej Vidačak, a brončani su bili Ivo Planinić, Matej Vidačak, Josip Bevanda (dvije medalje), Luka Bevanda.

Najmlađi natjecatelji Cro Stara u uzrastu dječaka osvojili su ekipno prvo mjesto, a u ekipnom plasmanu dječaka i djevojčica drugo. Ekipu u Zagrebu vodio je trener Damir Šunjić.

Mostarski Cro Star završio je s natjecanjima za ovu godinu, u klubu će se u 12. mjesecu još održati klupski turnir, polaganje za učeničke pojaseve i proglašenje najboljih sportaša kluba, nakon čega će svi članovi kluba imati kratku blagdansku stanku.

Kopirati
Drag cursor here to close