Prevagnula ljubav

Ćorić: Zrinjski nije imao šanse pored Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 19. 06. 2017. u 09:54 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je uoči uzvratnog susreta finala Kupa BiH zajedno s mlađim bratom Antom, mladom zvijezdom zagrebačkog Dinama, podržao viralnu kampanju NK Široki Brijeg ''Svi na Pecaru! Kup je naš!'', Josip Ćorić vjerojatno nije mogao ni slutiti kako će samo mjesec dana kasnije postati igračem premijerligaša s Pecare.

No, sve se odigralo veoma brzo. Iako je bio najbolji strijelac i drugi najbolji asistent kluba s Kajzerice u protekloj sezoni, uprava i stručni stožer Lokomotive odlučili su kako im iskusni veznjak nije potreban u nadolazećoj sezoni.

U klubu s Pecare promptno su reagirali i dogovorili jednogodišnju suradnju s 29-godišnjim Josipom Ćorićem. Kako je otkrio u razgovoru za današnje Sportske novosti, NK Široki Brijeg nije bio jedini klub iz Bosne i Hercegovine koji ga je htio vidjeti u svojim redovima.

''Brzo smo se dogovorili, zadovoljan sam. Nedavno sam s bratom Antom pružio podršku Širokom Brijegu, a sad ću odjenuti taj dres. Stupili smo u kontakt, morao sam odlučiti između Širokog Brijega i prvaka Zrinjskog. Iskreno, nisam puno dvojio'', istaknuo je Ćorić za Sportske novosti.

Ono što je već po dolasku u Široki Brijeg kazao za službenu Facebook stranicu kluba s Pecare, Ćorić je ponovio i novinaru najčitanijeg sportskog dnevnika na ovim prostorima. Presudila je ljubav prema Širokom Brijegu.

''Roditelji su mi rođeni u Širokom Brijegu, ovdje imam i kuću. Mogu kazati kako je shodno tome i dio mene u ovom mjestu i, kao što sam rekao, zadovoljan sam odlukom'', poručio je iskusni veznjak, koji se tijekom vikenda pridružio novim suigračima u karanteni u širokobriješkom hotelu Park.

Hotel smješten u samom središtu Širokog Brijega baza je u kojoj između treninga boravi momčad Gorana Sablića te u kojoj će dočekati prvi pripremni susret protiv Željezničara koji je zakazan za petak, 23. lipnja u Tomislavgradu.

Kopirati
Drag cursor here to close