Prozivka 9. siječnja

Ćorić: Najviše nam trebaju desni bek, lijevo krilo i napadač

Sport / Nogomet | 03. 01. 2017. u 09:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega 9. siječnja 2017. godine krenut će s pripremama za nastavak sezone u kojoj će morati dati puno više kako bi anulirali loš prvi dio nakon kojeg su završili na sedmom mjestu.

Loši rezultati imaju više uzroka, a osim ozljeda, tu je i kriza u klubu koji još nije dobio novu upravu, ali i igrački kadar koji je jedan od najlošijih otkad se igra zajednička Premijer liga BiH. Također, u nekoliko utakmica ''Plavo-bijeli'' nisu bili miljenici sudaca koji su im otkinuli važne bodove.

''Svi igrači koji su igrali jesenas imaju ugovore, na sve njih računam. Ali, da nam trebaju pojačanja – trebaju. Nadam se da će ih biti. Imena? Ne bih o njima. Dobro bi došlo svako pojačanje, ali najviše nam trebaju desni bek, lijevo krilo i napadaču. Moramo imati široku klupu, čeka nas puno utakmica. Ovo ne znači da sam nezadovoljan kadrom. To nikako'', izjavio je trener Širokog Brijega Denis Ćorić za Večernji list.

Mladi trener nije htio komentirati suđenje već se dotaknuo Lige za prvaka: ''O sucu i suđenju ne bih, ali ću reći da smo trebali odigrati još bolje, zabiti gol... Kao što ću reći da smo protiv Željezničara odigrali loše pola sata, onda se probudili i pobijedili. Što je bilo, bilo je, u sljedeća četiri kola očekujem maksimum - ući u Ligu za prvaka i onda izboriti Europu. U kupu smo među osam, ali mislim da je Europa ''dohvatljivija'' kroz prvenstvo.

Ćorić je pohvalio obranu, kapetana Wagnera te juniore - kazao je da klub dugo nije imao tako kvalitetne igrače te je kazao da će njih nekoliko pozvati na prozivku koja će se održati 9. siječnja.

''Jako smo se digli u obrani. Brekalo, Bralić i Pandža odigrali su gotovo bez pogreške, Ćorić također... O Wagneru je suvišno govoriti. Na pripreme ću pozvati i pet do šest juniora. Dugo nismo imali tako kvalitetne mlade igrače'', kazao je trener Ćorić za Večernji list.

Prvi dio priprema Širokobriježani će odraditi u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu, a ovisno o vremenu, trenirat će u dvorani, teretani ili na travnjaku. Od 28. siječnja do 5. veljače boravit će u Novigradu gdje će igrati na Istria Cupu. Također, odigrat će pripremne utakmice u kampu ''Musa-Karačić'', no protivnici još nisu poznati.

Kopirati
Drag cursor here to close