Američka turneja

City razbio Real, Neymar srušio United

Sport / Nogomet | 27. 07. 2017. u 07:12 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je u Los Angelesu s uvjerljivih 4:1 razbio Real Madrid, a svi golovi pali su u nastavku utakmice.

Seriju je otvorio Otamendi u 52. minuti, da bi samo sedam minuta kasnije za 2:0 zabio Sterling.

U 62. minuti Zidane je odlučio promijeniti cijelu momčad pa su tako teren napustili Modrić i Kovačić.

No, na terenu se nije puno toga promijenilo pa je u 67. minuti Stones zabio za 3:0. Pravu katastrofu Reala golom u 82. minuti potvrdio je Diaz, piše Goal.com

Poraz ''Kraljeva'' lijepim je golom u 90. minuti ublažio Oscar. 

Opet Neymar

Barcelona je u najjačoj postavi, i s Rakitićem, nadigrala United, a vragovi čak ni kompletnu drugu postavu Barce u drugom dijelu nisu uspjeli ugroziti.

I dok se Neymarov odgovor na PSG-ovu želju da ga dovede još čeka, na terenu se čini da Brazilac uživa u tome.

Nakon što je dvama pogocima srušio Juventus u International Champions Cupu, sada je Neymar donio Barceloni i pobjedu nad Manchester Unitedom 1:0. On i Lionel Messi bili su razigrani majstori u Marylandu, a za jedini gol na utakmici Neymar je oteo loptu Antoniju Valenciji u kaznenom prostoru i zabivši u 31. minuti.

United je u prvom susretu na slavne jedanaesterce - kada su sedmorioca od deset izvođača promašili - pobijedio Real, a u odnosu na taj susret, Jose Mourinho načinio je čak osam izmjena. Kapetan Michael Carrick, Marcus Rashford i Jesse Lingard jedini su 'preživjeli', David de Gea, Daley Blind, Chris Smalling, Victor Lindelof, Antonio Valencia, Henrik Mhitarjan, Paul Pogba i Romelu Lukaku našli su se u početnoj postavi, a Ander Herrera i Juan Mata su ozlijeđeni.

Ernesto Valverde je, pak, u odnosu na svoj debitantski nastup u prvih 11 uvrstio Luisa Suareza, Jordija Albu, Samuela Umtitija, Nelsona Semeda, Sergija Busquetsa i 19-godišnjeg Carlesa Arenu. Uz standardne Neymara i Messija, kao i Ivana Rakitića. United je prvi zaprijetio akcijom Rashforda i Lingarda koju nije zapečatio Lukaku, a potom su uslijedile Barcine šanse: De Gea je zaustavio Neymara, Messija i Suareza, pa je Messi pucao pored gola, pa su opet Pogba i Rashford zaposlili Jaspera Cillessena na drugoj strani. A je prije gola imao još jednu dobru šansu, koju je zaustavio De Gea, piše Goal.com.

I nakon vodstva, opet je De Gea spasio United goreg rezultata kada je u 42. minuti obranio Suarezov pokušaj. U poluvremenu je Barca zamijenila svih deset igrača u polju, a Jose Mourinho petoriocu.

I takvoj Barci United nije stvorio pravu šansu, Martial, Pereira i Pogba nešto su pokušavali bez velike opasnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close