Ćiro: Luka je najveći... ali kod mene bi bio rezerva
WTF?
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 10:07
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Ćiro: Luka je najveći... ali kod mene bi bio rezerva
0

“Ma ja obožavam Luku, volim ga, ali nemojte mi dirati one koji su bili treći na svijetu”

Luka Modrić među najboljih jedanaest igrača svijeta - nema tko nije skinuo kapu, no ima ih i, da tako kažemo, skeptičnih.

Jedan od njih je 'trener svih trenera' koji se u dvije izjave klasično demantirao...

“Ovo je veliko priznanje, vjerojatno najveće priznanje koje je dobio ijedan hrvatski nogometaš. Nakon ovoga nitko ne smije posumnjati u to da je, s ovakvim priznanjem, Luka Modrić sigurno najveći hrvatski nogometaš u povijesti”, izjavio je Miroslav Ćiro Blažević, koji je zati ipak posumnjao u svoje riječi

U dilemu ga je dovelo pitanje je li Modrić postrao većim od Šukera i Bobana?

“Pa, čujte, po ovoj nagradi ispada da jest. Ali to je vrlo problematično i teško analizirati... Zapravo, kad bolje razmislim, nitko nije veći od Šukera i Bobana. Nitko! Pa ni Modrić”, dodao je, a zatim Modrića smjestio na klupu Vatrenih iz 1998.

“Nisam siguran ni da bi igrao, vjerojatno bi bio rezerva! Još mislim da su Modriću ravni, pa možda i bolji, neki ‘moji’ igrači: Boban, Prosinečki, Bokšić, Asanović… Šukera da ne spominjem. Ma ja obožavam Luku, volim ga, ali nemojte mi dirati one koji su bili treći na svijetu”, zaključio je 81-godišnji trener.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.