Potpisan ugovor

Čelik će reprogramom duga vratiti Poreznoj upravi 2.600.000 KM

Sport / Nogomet | 10. 05. 2017. u 14:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Nogometnog kluba Čelik potpisao je s predstavnicima Porezne uprave Federacije BiH zapisnik o iznosu duga koji će se platiti potpisivanjem zakonskog reprograma.

Glavnica duga NK Čelik prema poreznoj upravi iznosi 2.600.000 KM, i osiguravanjem reprograma duga klub će steći uvjete za licenciranje da bi u sljedećoj natjecateljskoj sezoni nastavio igrati u Premijer ligi BiH.

Prije dva dana prvostupanjsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH je NK Čeliku uskratilo licencu za nastup u Premijer ligi "zbog financijskih uvjeta". Ostale obaveze vezane za ovaj problem klub će riješiti u sljedećih nekoliko dana, a Gradskom vijeću je već upućen jedan primjerak potpisanog zapisnika s Poreznom upravom.

Do kraja prvenstva u NK Čelik smatraju da mogu i na sportskom polju osiguratai opstanak i na taj način osigurati osnovni uvjet za nastupanje u Premijer ligi BiH u sezoni 2017./2018.godina.

Nogometaši Čelika sve su bliže ovom cilju, a sljedeća utakmica protiv ekipe Metalleghe, koja se igra na Bilinom polju u subotu, trebala bi razriješiti i pitanje opstanka u društvu najboljih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close