Iz dvice u kec'

Čapljina u posljednjoj minuti uhvatila zadnju slamku spasa za ostanak u ligi

Sport / Nogomet | 24. 05. 2017. u 18:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznimno napetu utakmicu odigrali su danas na domaćem terenu nogometaši HNK ''Čapljina'', koji su ugostili ekipu FK ''Goražde''.

Na poluvrijeme se otišlo sa minimalnom prednošću gostiju od 0:1, da bi drugo poluvrijeme donijelo pravi preokret, a samim time i iznimno važne bodove za ekipu Čapljine.

Izjednačujući pogodak za Čapljinu postigao je Pero Pervan, a rezultat je bio poravnat sve do 90. minute, kada je u triler završnici za veliko slavlje domaće ekipe pogodio Salko Jazvin.

''Sigurno da je ovo bila utakmica kakvu smo očekivali - nervozna i teška od samog početka, ali i utakmica koja je bila presudna hoćemo li ostati u ligi ili ne. Zabio sam gol, nadam se da je ova pobjeda donijela neku mirnoću i sigurnost u naš klub, nadamo se da ćemo i u sljedeće dvije minute izvući najbolje rezultate kako bismo potvrdili ostanak u ligi'', rekao je za Bljesak.info strijelac izjednačujućeg pogotka Pero Pervan.

Dodao je i kako su promašili nekolike prilike, ali su kasnije uspjeli okrenuti rezultat u svoju korist.

''Nadamo se u dvije utakmice izvući barem jednu pobjedu, Sloboda iz Siminog Hana je sljedeća, a onda zadnje kolo Bosna Sema, nadamo se izvući i matematički ostanak u ligi, odnosno ta tri potrebna boda'', zaključio je Pervan.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close