Mali nogomet

Čapljina: Dračevo i Šuškovo naselje finalisti Lige mjesnih zajednica

Sport / Flash | 10. 08. 2017. u 06:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liga mjesnih zajednica općine Čapljina došla je do završne faze. U juniorskoj konkurenciji odigrana je u srijedu utakmica za treće mjesto, dok su kod seniora odigrane polufinalne utakmice.

Kod juniora, ekipa Domanovića pobijedila je Svitavu rezultatom 2:1 i tako postala trećeplasirana juniorska ekipa Lige mjesnih zajednica općine Čapljina 2017. Golove za Domanoviće postigli su Irhad Turajlić i Edin Šuta, dok je jedini gol za Svitavu postigao Baldo Krešić.

U prvoj polufinalnoj utakmici kod seniora sastale su se ekipe Dračeva i Čeljeva. Ekipa Dračeva u odličnoj utakmici, pogotkom Ante Pažina svladala je ekipu Čeljeva te se plasirala u ovogodišnje finale.

Ekipi Dračeva u finalu pridružila se ekipa Šuškovog naselja koja je u drugoj polufinalnoj utakmici pobijedila ekipu Višića rezultatom 4:2. Pogotke za Šuškovo naselje dali su Marko Prce, Nikola Pušić, Antonio Mihalj i Zvonimir Dalmatin, dok su za ekipu Višića golove postigli Goran Bule i Denis Marić.

Finale Lige MZ odigrat će se u petak, 11. kolovoza kada će u 20:15 sati u juniorskoj konkurenciji snage odmjeriti ekipe Grabovina i Gabela Polja.

Susret za treće mjesto u seniorskoj konkurenciji na rasporedu je u 21:00 sati kada će se sastati ekipe Čeljeva i Višića.

Finalna utakmica Lige MZ između ekipa Dračeva i Šuškovog naselja odigrat će se u 22:00 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close