Međunarodni event

Čapljina domaćin turnira u mini rukometu

Sport / Rukomet | 11. 01. 2017. u 13:24 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu će se u Čapljini će održati međunarodni turnir u mini rukometu na kojem će nastupiti 23 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Na turnir dolaze ŽRK KTC Križevci Iz Križevaca, ŽRK hoteli Makarska iz Makarske, RK Metković 1963 iz Metkovića, RK Jerkovac iz Metkovića, BHA ŠR Visoko iz Visokog, RK Izviđač iz Ljubuškog, RK Neum iz Neuma, RK Međugorje iz Međugorja, HMRK Zrinjski iz Mostara i domaćini, Rukometna akademija Čapljina.

Turnir čiji je domaćin Rukometna akademija Čapljina igrat će 2006./07., 2008 godišta i mlađi, očekuje se nastup preko 200 mališana.

“Ovo nam je prvi turnir i uspjeli smo skupiti ekipe sa svih strana”, poručili su iz RA Čapljina te dodali: “Ovim putem najavljujemo da ćemo u 2018. godini imati još jači turnir s puno više ekipa. 

Na turniru će nam se pridružiti i proslavljeni hrvatski rukometaš, osvajač olimpijske medalje Nikša Kaleb, proslavljeni bosanskohercegovački igrač i kapetan reprezentacije BiH Nikola Prce te reprezentivac BiH i igrač RK NEXE, Marin Vegar.”

“Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa koji se budu nalazili u blizini Čapljine, da dođu u Gradsku sportsku dvoranu Čapljina i da svi zajedno uživamo u veselju,fer i korektnoj igri”, poručuju iz Rukometne Akademije Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close