Strože kazne za suce

Bubalo: Ogorčeni smo, pitamo se kuda sve ovo vodi

Sport / Nogomet | 16. 08. 2017. u 13:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije svega, rekao bih kako smo sami sebi najveći krivci za poraz od GOŠK-a. No, moramo se oglasiti radi kluba i reći kako je nekoliko sudačkih odluka na našu štetu izravno utjecalo na rezultat. Ogorčeni smo, ne možemo vjerovati što se događa i pitamo se kuda sve ovo vodi'', izjavio je direktor Nogometnog kluba Široki Brijeg Zoran Bubalo komentirajući suđenje Dragana Petrovića u Gabeli koji je oštetio ''Plavo-bijele'' za tri jedanaesterca.

''Dobili smo informaciju i da je sucu Draganu Petroviću iz Banja Luke povećana ocjena sa 7.4 na 7.8 i doista smo u nevjerici. Još kada uzmemo odluku Disciplinskog povjerenstva koje je našeg Ivana Krstanovića kaznilo s četiri utakmice neigranja, iako se u video prilogu može uočiti da kontakta s protivničkim igračem zbog kojeg je dobio crveni karton uopće nije bilo, onda možete shvatiti našu ogorčenost'', priča Bubalo za SportSport.

Smatra da se nešto treba poduzeti i da kazne za suce moraju biti žestoke pogotovo kada se to radi na štetu jednog kluba, u ovom slučaju Širokog Brijega.

''Padamo na niske grane i svi zajedno moramo nešto poduzeti. Kako i na koji način? Mislim da kazne moraju biti žestoke. Svjesni smo da sudac može pogriješiti i da se to događa u svim ligama, no napraviti nekoliko grešaka na štetu jednog kluba, odsvirati kraj prvog poluvremena kada se treba korner izvesti, može značiti samo tendenciju'', zaključio je Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close