nema kraja

Brko odgovorio Baki: Izvršio si verbalnu agresiju na mene!

Sport / Nogomet | 02. 06. 2017. u 11:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je obranio titulu, ali u danima po završetku prvenstva daleko se više priča o njegovom treneru Blažu Sliškoviću. 

Središnje mjesto na pozornici zauzela je njegova 'prepiska' sa Udrugom građana Rođeni na temu koga više voli, Zrinjski ili Velež, a podosta redaka zauzeo je njegov verbalni delikt s novinarom iz Bijeljine, popularnim Brkom. 

Podsjećamo, nakon utakmice u Bijeljini dotični se sukobio sa Sliškovićem, koji mu je u jednom trenutku zaprijetio rečenicom koja je završila na majicama: “Oćeš mi to ti nešto brko?!”

E pa Brki je izgleda dozlogrdilo pa je izišao u medije sa svojom verzijom priče. 

"Najprije moram reći da sukoba između gospodina Sliškovića i 'jednog bijeljinskog novinara' koji se zove Todor Nikolić nije ni bilo, pošto me Baka izvrijeđao bez razloga”, izjavio je novinar za Sportsport.ba.

“Naime, dok smo sa Sliškovićem čekali obaveznu konferenciju za novinare po završetku utakmice, jer je kasnio trener domaće ekipe Mladen Žižović, snimatelji koji su se tu nalazili istim poslom, pokazali su mi na kameri spornu situaciju na kojoj se vidjelo da penala nije bilo ni u najluđim snovima i to smo zajednički prokomentirali. Moj komentar koji sam izrekao kao privatno lice, dakle mimo službene konferencije, zasmetao je gospodinu Sliškoviću, koji je odmah započeo verbalnu agresiju na mene, kao da sam ja dužan da njega pitam za svoje sopstveno mišljenje.”



“Imao sam svijest da se nalazimo u službenim prostorijama domaćeg kluba i udržao sam se od bilo kakvog odgovora, izuzev što sam Blaža upozorio da ne galami na mene, jer na to nema pravo. Kada je na to odgovorio da on ne galami, nego samo govori povišenim tonom, a ako zagalami može se svašta desiti, rekao sam 'probaj', što se može čuti i na snimku emotivanom na brojnim društvenim mrežama."

“Tokom službenog dijela konferencije za novinare uzdržao sam se od bilo kakvog pitanja gospodi Sliškoviću i Žižoviću, da ne bih bio uzrok nekim novim incidentima, a dovoljna je satisfakcija a mi je to šef stručnog stožera Zirnjskog ni tada, a ni kasnije, nije ni pokušao osporiti da je dosuđen nepostojećni penal za njegovu ekipu, što je potvrđeno i odlukom Odbora za suđenje NS BiH, koji je Bandića skinuo s liste sudaca".

"Razumijem da sam običan 'mali' provincijski novinar, ali imam ime i prezime i znam raditi posao kojim se profesionalno bavim punih 40 godina, te nipošto nemam namjeru da se stavljam u istu ravan sa Blažom Sliškovićem. Ali, tko ne zna čuvati dostojanstvo drugog, ne može sačuvati ni svoje", poručio je Nikolić. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close