Branič Schalkea Benedikt Höwedes blizu prelaska u Juventus

Sport / Nogomet | 25. 08. 2017. u 11:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački branič Benedikt Höwedes, član tim Schalke 04, na korak je do potpisa za Juventus, pišu njemački i talijanski mediji.

Stara dama želi pojačati obranu nakon šokantnog odlaska Leonarda Bonuccija u Milan te je blizu dogovora sa Schalkeom oko transfera 29-godišnjeg nogometaša.

"Höwedes? Da, on je opcija. Iskreno, u ovom trenutku on je i više nego samo opcija", rekao je Juventusov direktor Giuseppe Marotta.

Juventus bi njemačkog reprezentativca trebao platiti 10 milijuna eura.

"Juventus želi taj transfer, Höwedes želi također, još treba i Schalke željeti... Dogovor je blizu", otkrio je agent njemačkog igrača Volker Struth.

Gazzetta dello Sport čak piše kako je ovaj posao već završen.
Međutim, sportski direktor njemačkog bundesligača Christian Heidel tvrdi kako ih nitko iz Juventusa nije kontaktirao.

"Uopće nije bilo konatkata s Juventusom. Držim da su oni ozbiljan klub. Gospodin Marotta nije s nama pričao o tome, a ako to želi, ne vidim nikakv problem, to je potpuno legitimno", kazao je Heidel, prenosi Sport1.de.

Heidel napominje kako se stvari brzo 'mijenjaju': "Juče je Höwedes 'bio' u Interu, danas u Juventusu, a sutra u Liverpoolu", želeći sugerirati kako nije uvijek onako kako novinari napišu, ali nije ni isključeno da tako ipak bude.

Kopirati
Drag cursor here to close