Vitez na Pecari

Bralić za Bljesak: Pristup iz Bijeljine jamac je nove pobjede

Sport / Nogomet | 24. 09. 2017. u 06:49 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega današnjom utakmicom devetog kola Premijer lige BiH protiv Viteza na Pecari imaju priliku vratit se na treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Momčad Gorana Sablića u okršaju s premijerligašem iz središnje Bosne ima ulogu apsolutnog favorita. Samopouzdanje su dodatno podignuli nakon što su srijedu u Bijeljini svladali momčad Radnika (0:1) i izborili plasman u osminu finala Kupa BiH.

''Da, pobjeda i prolaz protiv Radnika u Kupu BiH su nam sigurno podignuli samopouzdanje za sljedeće utakmice. Odigrali smo čvrsto i pametno te nam je to putokaz za dalje'', ističe branič Slavko Bralić u izjavi za Bljesak.info.

Iako su Širokobriježani apsolutni favoriti u današnjoj utakmici, trenutačna pozicija Vitežana na prvenstvenoj ljestvici ne smije ih zavarati, jer su gosti u prošlosezonska dva gostovanja na Pecari ostali neporaženi.

''Imamo maksimalno poštovanje prema suparniku koji je, istina, loše otvorio sezonu. No, pristup kakav smo imali u Bijeljini jamac je nove pobjede. Utakmicu smo shvatili maksimalno ozbiljno, pobjeda nas vraća na treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici'', istaknuo je Bralić.

Utakmica na Pecari počinje u 16.00 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close