Boro Primorac: Navijači su najveći nezahvalnici
Arsenal
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 18:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Boro Primorac: Navijači su najveći nezahvalnici
1

“Snaga Arsenala je u proteklih dvadeset i kusur godina bio Wenger, jer nisu u pitanju samo rezultati nego i poslovanje kluba”

Arsene Wenger se u svojoj dvadesetjedngodišnjoj karijeri trenera Arsenala podosta puta našao na meti kritika navijača, a tako je i danas. 

Posebno je fanovima Topnika zasmetala katastrofa protiv Bayerna (dva poraza po 1:5), a ne raduje ih ni situaciju u prvenstvu u kojoj Arsenal drži petu poziciju. 

Hoće li Francuz otići? Njegova desna ruka, Mostarac Boro Primorac tvrdi da taj film još nećemo gledati. 

“Nema nezahvalnijih u nogometu od navijača i starih igrača. Normalno je da su nezadovoljni, pa i mi smo... No, snaga Arsenala je u proteklih dvadeset i kusur godina bio Wenger, jer nisu u pitanju samo rezultati nego i poslovanje kluba”, rekao je Primorac za Jutarnji list. 

“On uopće ne razmišlja otići iz kluba”, dodao je Mostarac pa dmantirao glasine da on napušta Francuza i odlazi samostalno rditi u Tursku, gdje bi preuzeo Konyaspor.

“Što se tiče tog kluba u Turskoj, ne pada mi na pamet”. 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Brtovic Tatarski
prije 188 dan.
"Gospodin " Primorac zvani AFERA   :P
+7
-1
1
FR
Chrome