U16

Bodiroga objavio popis muške košarkaške reprezentacije

Sport / Flash | 06. 07. 2017. u 10:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik muške košarkaške U16 reprezentacije Bosne i Hercegovine Dejan Bodiroga priopćio je popis igrača za Europski olimpijski festival mladih (EYOF) u mađarskom Gyoru i Europskom prvenstvu B-divizije, koje će biti održan od 10. do 19. kolovoza u Bugarskoj.

Izbornim Bodiroga igrače je podijelio u dvije skupine.

Prva skupina okupit će se u sutra u Sarajevu, a na tom spisku nalazi se 15 igrača - Mihajlo Nešković, Karlo Zelenika, Ognjen Marković, Milan Manojlović, Haris Dedajić, Harun Huseinpašić, Alija Islamović, Amar Mehić, Ante Kovač, Ante Maraš, Marko Pržović, Dario Dragičević, Vedran Stokanović, Đorđe Pantić i Denis Korman.

Igrači iz ove skupine, koji zadovolje kriterije Stručnog stožera, nastavit će s pripremama za EYOF igre i Europsko prvenstvo, s drugom skupinom u kojoj se nalaze Saša Antunović, Đorđe Topolović, Kosta Kontić, Tarik Biberović, Timur Krupalija, Nino Herenda, Nikola Mičić, Mirza Kusturica, Stefan Milošević, Deni Radak.

Druga skupina okupit će se 11. srpnja u Sarajevu, gdje će trenirati sve do 22. srpnja, za kada je planiran put na EYOF igre u Mađarskoj.

Kadetska reprezentacija BiH nalazi u C-grupi europskog prvenstva B-divizije u Bugarskoj, zajedno s Češkom, Mađarskom, Slovačkom, Norveškom i Irskom, priopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close