sezona za real završena?

Blamaža Madriđana: Domaći poraz od Betisa u zadnjim sekundama

Sport / Nogomet | 20. 09. 2017. u 23:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski Real izgubio je na svom Santiago Bernabeuu od Betisa rezultatom 0:1, pogotkom u posljednjim sekundama utakmice! Nakon pet kola La Lige prednost vodeće Barcelone pred najvećim rivalom je sedam bodova.

Nakon niza propuštenih prilika na obje strane, kada su se navijači već pomirili s "nulom" na semaforu, u 94. minuti Betis je šokirao Madrid. Sanabria je na asistenciju Barragana glavom sjajno pogodio za pobjedu gostiju.

Real je imao čak 14 nepreciznih udaraca izvan, a samo 7 u okvir gola, a svih sedam je skinuo raspoloženi Adan. Posebno se istaknuo u 73. minuti kada je sjajan udarac Garetha Balea petom skrenuo u vratnicu.

Tako je Ronaldov povratak nakon kazne od pet utakmica prošao neslavno i gotovo da se može kazati kako momčad Zinedinea Zidanea za ovu sezonu više nema što tražiti u Primeri.

Bila je to prva Betisova pobjeda u zadnjih devet međusobnih susreta, a posljednju pobjedu na Santiago Bernabeu momčad iz Seville je ostvarila u listopadu 1998., također rezultatom 1:0.

Zanimljivo, bila je ovo već treća domaća utakmica Reala ove sezone u prvenstvu bez pobjede, nakon remija protiv Valencije (2:2) i Levantea (1:1).

Ovo je najgori start Reala u LaLigi na domaćem travnjaku u više od 20 godina. Naime, zadnji put su u sezoni 1995/96 imali situaciju da su od tri prve domaće utakmice izgubili čak dvije i jednu igrali neodlučeno.

Sevilla je minimalnom pobjedom protiv Las Palmasa 1:0 na svom terenu skočila na drugo mjesto i ima dva boda manje od Barcelone. Katalonci imaju velikih sedam bodova prednosti pred Relom koji je pao na sedmo mjesto. Barca vodi sa 15 bodova, Sevilla ima 13, a Atletico Madrid 11. Real je sakupio osam bodova.

Ujedno su Madriđani propustili priliku da eventualnim zgoditkom na večerašnjoj utakmici postave novi rekord od 74 utakmice za redom na kojima su postizali golove. Ovako ostaju izjednačeni s brazilskim Santosom, jer su obje ekipe 'stale' na 73 utakmice u nizu na kojima su pogađali protivničku mrežu.

Kopirati
Drag cursor here to close