Voli kokain?

Bivšem prvotimcu Bayerna Lellu policija pronašla drogu u kući

Sport / Flash | 30. 03. 2017. u 22:32 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u kući bivšeg prvotimca Bayerna Christiana Lella pronašla tragove kokaina, zbog čega je pokrenuta istraga.

Policijski službenici pretražili su njegov luksuzni Bentley, koji je bio parkiran ispred kuće, kao i dva prekrivena Ferrarija u garaži.

Prema informacijama Bilda, u kući su na jednom stolu i na noćnome stolčiću pronađeni tragovi kokaina, kao i neobično velika količina novca.

Lellov odvjetnik Gernot Lehr tvrdi kako nije pronađena nikakva droga kod njegova klijenta i kako bivši nogometaš surađuje s istražnim organima, kako bi se sve razjasnilo.

Naime, policija j ovu akciju započela nakon jedne anonimne prijave protiv Lella.

"On će sada zadržati pravo da za osobu koja je prouzročila ovu akciju zatraži pravnu odgovornost", izjavio je njegov odvjetnik.

Na pitanje novinara kako komentira informacije da su ipak pronađeni tragovi kokaina, odvjetnik Lehr je kazao kako mu rezultati istrage nisu na raspolaganju, a njegov klijent ne želi komentirati nagađanja.

Ni Lellov branitelj Klaus Wittmann nije želio komentirati istragu koja još traje, a komentar nije imao ni tužitelj.

Lell je inače vrlo problematične naravi. Jedna njegova djevojka ranije ga je optužila za nasilje, a ovih mu je dana sud izrekao kaznu od 45.000 eura zbog uvrede.

On je naime pljunuo i nazvao kurvom jednu bivšu stanarku u vili koja pripada firmi čija je šefica Lellova majka, piše Bild.

Nakon što mu je izrečena novčana kazna, stigla je jedna anonimna prijava protiv njega, koja je rezultirala pretresom kuće i navodnim pronalaskom tragova kokaina.

Lell se nalazi i u sudskome sporu s bivšim prvotimcem Bayerna Thorstenom Finkom i njegovom suprugom Silke, koji su ga tužili jer im je 2013. godine prodao jedan dio vile u četvrti Grünwald, koju su platili 2,7 milijuna eura iako ta stambena jedinica ne odgovara standardima. Naime, naknadno su vještaci utvrdili čak 77 građevinskih nedostataka na njoj.

U Bayernu nije puno igrao, a veći broj utakmica odigrao je za drugi negoli za prvi tim. Nastupao je i za Köln, gdje je također jedno vrijeme proveo u amaterskoj ekipi. Potom je prešao u Herthu iz Belina, da bi na kraju karijere igrao za španjolski UD Levante.

Kopirati
Drag cursor here to close