Davis Cup

Besplatno na Davis Cup mečeve, u srijedu se tenisači druže s djecom

Sport / Ostali sportovi | 02. 04. 2013. u 13:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teniske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Moldavije okupile se početkom tjedna u Mostaru gdje će se u subotu odigrati meč 2. kola Skupine II Euro-afričke zone Davis Cupa.

Meč će se igrati od petka do nedjelje, 5. i 7. travnja na otvorenim terenima Teniskog kluba Mostar, koji zadovoljavaju uvjete za održavanje Davis Cup natjecanja, no koji su trenutno natopljeni kišom. Ako se ovakvo vrijeme održi do petka moglo bi to stvoriti velike probleme organizatoru.

Za reprezentaciju BiH će u singl mečevima igrati Damir Džumhur (228. igrač na ATP listi) i Aldin Šetkić (229.), a u ekipi su još Tomislav Brkić (415.) i Ismar Gorčić (760.).Reprezentaciju Moladavije će predvoditi 220. igrač s ATP liste Radu Albot, te Maxim Dubarenko (478.), Andrei Ciumac (575.) i Andrei Gorban (1325.).

Dvije reprezentacije dosad su se u Davis Cupu sastale pet puta, a uspješnija je Moldavija koja ima tri pobjede. Pobjednik u ovom duelu u razigravanju za ulazak u Skupinu I igrat će protiv boljeg iz ogleda Litve i Portugala.

Ždrijeb parova je u četvrtak u 13 sati u Mostaru, a u srijedu u 13 sati će se nakon službenih konferencija za novinare tenisači družiti s najmlađim ljubiteljima tenisa.

Prvi meč singla, ako to vrijeme dozvoli, igrat će se u petak u 11 sati, a ulaz na sve mečeve je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close