Obrana naslova prvaka

Bayern otvorio sezonu sigurnom pobjedom

Sport / Nogomet | 18. 08. 2017. u 20:56 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern iz Münchena krenuo je prilično uvjerljivo u misiju obrane naslova prvaka pobjedom protiv Bayera iz Leverkusena 3:1na Allianz Areni.

Prvo poluvrijeme pratio je rijetko viđen pljusak, al njemački prvak poveo je u 9. minuti golom Niklasa Sülea, a na 2:0 povisio je također novi igrač Corentin Tolisso. Bavarci su tako već do 19. minute riješili pitanje pobjednika.

U nastavku je Lewandowski u 52. minuti iz penala zabio treći gol za Bayern, a gosti su popravili dojam lijepim golom Mehmedija u 65. minuti.

Volland je nekoliko minuta kasnije imao prigodu nakon asistencije Bellarabija. Mogli su time "apotekari" i zakomplicirati utakmicu, no završilo je 3:1. Inače, susret je počeo minutom šutnje za žrtve stravičnog terorističkog napada u Barceloni.

Ostat će također zabilježeno u povijesti njemačkog nogometa da je na ovoj utakmici prvi put jedan kazneni udarac suđen nakon što je sudac konzultirao video snimku.

U subotu i nedjelju igraju se ostali susretu prvog kola u kojima se sastaju: Hoffenheim - Werder, Hertha - Stuttgart, Hamburger - Augsburg, Mainz - Hannover, Wolfsburg - Borussia Dortmund, Schalke - RB Leipzig, Freiburg - Eintracht Frankfurt i Borussia Moenchengladbach - Koeln.

Kopirati
Drag cursor here to close