Šef Plemića

Barbarić ukazao na višak stranaca

Sport / Nogomet | 20. 01. 2017. u 11:11 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef struke Zrinjskog Ivica Barbarić zadovoljan je s prvih osam dana priprema u Mostaru, nakon kojih je danas momčad poveo u Međugorje. 

“Zadovoljni smo s obzirom na vremenske prilike, 'našli smo rupe' i koristili teren koliko smo željeli. Nismo imali problema, odnos je bio dobar, nije bilo ozlijeđenih”, rekao je Barbarić. 

“Vrijeme bi nam opet trebalo biti naklonjeno, a u Međugorju nas čeka i prva utakmica, protiv Neretve iz Metkovića”, dodao je. 

Momčadi se priključio stoper Ermin Imamović koji če kroz treninge pokušati izboriti potpis ugovora, a Barbarić je natuknuo da to vjerojatno neće biti sve promjene. 

“Bit će tu još promjena, neke stvari su vezane za broj stranaca, ali neću još izlaziti s informacijama dok ne bude službeno”, rekao je, očito aludirajući na previše, deset stranih igrača u kadru Plemića. 

Na desetodnevne pripreme u Međugorje stručni stožer je odveo 26 igrača, na popisu su: Vasilj, Bandić, Kozić, Blaić, Barić, Bogdanović, Lučić, Stojkić, Jakovljević, Katanec, Kukoč, Imamović, Peko, Tomić, Pehar, Žeravica, Jović, Todorović, Kouadio, Sivrić, Petrak, Filipović, Kobiljar, Mešanović, Mrkaić i Bilbija. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close