Zrinjski

Barbarić: Pun stadion u Zenici stimulirat će i Čelik i nas

Sport / Nogomet | 24. 02. 2017. u 11:18 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski proljeće otvara u Zenici, gdje ga čeka remontirani i vrlo motivirani Čelik, no šef struke Ivica Barbarić uvjeren je da je njegov tim dovoljno kvalitetan da starta trobodom. 

Plemići u proljetni dio sezone ulaze s jasnim ciljem obrane naslova, a predispozicije za takvo što su solidne - u 19. kolo ulaze s četiri boda ispred Sarajeva, šest ispred Željezničara. 

“U pripremama smo odradili manje više što smo htjeli, jedva čekamo prvu utakmicu”, rekao je strateg Plemića pa dodao: “Ja to vidim vrlo jednostavno, naš je cilj obraniti titulu. Imamo kvalitetu to napraviti, idemo sada utakmicu po utakmicu. Uvijek postoji određena doza pritiska, ali to mobilizira da posao odradite najbolje što možete”.

Svjestan je da u Zenici neće biti lako. 

“Protiv Čelika moramo iskazati ambiciju i osvojiti tri boda. Čeka nas pun stadion, ali to je stimulirajuće za obje ekipe. Oni su imali dosta  promjena u kadru, ali na kraju je samo teren bitan”, najavio je gostovanje na Bilinom polju. 



Morat će skrojiti sastav bez ozlijeđenog lijevog beka Tonćija Kukoča, svi ostali su u kombinacijama. Ta ga činjenica ne brine, ali ni podatak da Zrinjski nije dobio četiri zadnje utakmice u Zenici.

“To je samo statistika, ništa više. Može se dogoditi da onu potpomognuti punim tribinama krenu agresivno, a naše je da se adekvatno postavimo i odgovorimo na to.”

Susret Čelik - Zrinjski igra se u subotu od 17 sati uz izravan prijenos na BHT1. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close